Organisaties in Overschie

Ontdek onze 11 organisaties en initiatieven

Zorgvilla Tante Toos
Betaalbaar, veilig en comfortabel wonen in Zorgvilla Tante Toos "De Vreugde Tuin" Komt u bij ons wonen als u zich veilig thuis wilt voelen, als u behoefte heeft aan een warme liefdevolle omgeving en als u de baas over uw eigen leven wilt blijven.
Meubelstoffeerderij
Meubelstoffering: vakkundig en betaalbaar herstofferen wij uw meubelstuk! Workshop: ontdek de eigentijdse mogelijkheden voor het bedrukken van stof met de eeuwenoude techniek van het blockprinten. Ontwerp je eigen unieke stof!
De Sporterdammer
De Sporterdammer biedt personal training en voedingsbegeleiding aan in een exclusieve studio aan de Overschieseweg 10A in Rotterdam.Wij vinden het belangrijk dat je je energiek voelt en dat je lekker in je vel zit. Hierbij speelt je fysieke en mentale gezondheid een hele belangrijke rol en daar helpen we je graag bij!
VENK MakelaarsTaxateurs
Velthaak & Keijzer Makelaars/Taxateurs VERHUISD! Na bijna 16 jaar ons kantoor te hebben gehad aan de prachtige oude Overschiese Dorpsstraat op de hoek van De Lugt in Rotterdam-Overschie, openen wij op 21 december 2021 onze deuren op een geweldige plek aan de Gordelweg 151 in Rotterdam-Bergpolder. Een super fijne plek gelegen tussen Blijdorp, het Liskwartier en het Oude Noorden. Een groter kantoor, veel glas en licht, een locatie met exposure, kortom een dynamische plek waar wij met Lees meer...
Tandartspraktijk Kleinpolder
Wij zijn een tandartspraktijk voor algemene tandheelkunde en mondhygiëne in Overschie. Onze praktijk biedt ruimte aan iedereen. Naast de reguliere patiënten kunnen ook patiënten met angst, complexe afwijkingen of andere problematiek bij ons terecht. 
Egomotion Loopbaancoaching
Professionele begeleiding bij het oplossen van problemen op het gebied van loopbaan en persoonlijk functioneren. Snel verduidelijking van problemen en praktische oplossingen. Jouw kans om ambities voor werk, studie en persoonlijke omstandigheden te verwezenlijken met behulp van deze ambitieuze en doelgerichte coaching.
Confident In Shape
Bij Confident In Shape verzorgen wij personal trainingen en bootcamps in Overschie en omstreken. Wil jij nu afvallen, fit worden/blijven of gewoon lekker in beweging zijn? Stuur dan gerust een berichtje. De trainingen vinden buiten plaats, denk hierbij aan bijvoorbeeld het park waar we leuke rondes uitzetten maar ook maken we gebruik van een voetbalveld.Wat jouw doel ook is, wij kunnen er samen naartoe werken!
Worldhotel Wings
Worldhotel Wings is een moderne en comfortabele accommodatie. Naast een verscheidenheid aan kamers en vergaderzalen, biedt het hotel nog veel meer andere faciliteiten zoals een á la carte restaurant, een buffetrestaurant, een unieke Sportsbar, uitgebreide fitness, parkeergarage, een inpandige Domino's Pizza en een prachtig dakterras. Perfect voor pitstops, uitjes en zakenreizen!Het hotel is 24/7 geopend.Het ontbijtrestaurant is geopend van 05:00 tot 10:00.Het à la Lees meer...
Hoog 16Hoven Business Park
je eigen professionele kantoorunit met koffiebar
LaDoMi Music&More
LaDoMi Music&More heeft een doel om iedereen ongeacht ras, leeftijd, geslacht, cultuur, arm, welvarend, iedereen de mogelijkheid te bieden om cursussen te volgen op het gebied van muziek, zang, dans, creatief en sport.Het initiatief is opgezet door Bedir Sentürk. Hij is 25 jaar en wilt graag de kinderen jongeren en ouderen stimuleren om hun ware talent te ontdekken en te ontwikkelen. Hij speelt zelf 10 jaar de turkse instrument saz en zijn talent is muzikaal gehoor.Wi Lees meer...
M&M AerobicStudio Rotterdam
M&M AerobicStudio staat voor persoonlijke benadering en individuele ondersteuning in een ongedwongen en gezellige sfeer.De Shape, Dance en Balance lessen geven je fysieke en mentale fitheid.Je mag jezelf uitnodigen voor een gratis proef les.Lesaanbod: Real-Shape, Zumba, Pilates en Yoga.Speciale senioren les: Langer Sterk en Fit 65 +