Organisaties in Overschie

Ontdek onze 4 organisaties en initiatieven

Truckrun Rotterdam
Dit is een stoet met vrachtwagens waar mindervalide mensen als passagier in mee rijden. Hier is geen leeftijd aan gebonden. De vrachtwagens zijn versiert met kerstverlichting / kerstversiering. Wij rijden altijd tussen Sinterklaas en Kerstmis.
Rotterdam-EHBO
Welkom op de informatie pagina van Rotterdam-EHBO Deze pagina is bedoeld voor iedereen in Groot Rotterdam. Rotterdam-EHBO, opgericht in 1903, stelt zich ten doel het verlenen van Eerste Hulp Bij Ongelukken/Onwel wordingen.Daartoe organiseren wij diverse cursussen:EHBO basis opleiding, voor het behalen van het Diploma Eerste HulpHerhalingslessen EHBO Diploma Eerste HulpEerste Hulp aan Kinderen, EHaKHerhalingslessen EHaKJeug Lees meer...
OldTimerdag Overschie
Al een aantal jaren wordt er door een groepje mensen een oldtimerdag georganiseerd in Overschie. Hier komen personenwagens, trucks, motoren, brommers. fietsen en kinderwagens.
Werkgroep wereldsprookjes festival
Werkgroep wereldsprookjes festival Overschie is een bewonersinitiatief die bestaat uit diverse actieve bewoners uit Overschie. Elk jaar organiseren wij een bijzonder festival in Overschie voor jong en oud.