Organisaties in Overschie - Bewonersinitiatief

Ontdek onze 5 organisaties en initiatieven

Truckrun Rotterdam
Dit is een stoet met vrachtwagens waar mindervalide mensen als passagier in mee rijden. Hier is geen leeftijd aan gebonden. De vrachtwagens zijn versiert met kerstverlichting / kerstversiering. Wij rijden altijd tussen Sinterklaas en Kerstmis.
Overschie in Zicht
Overschie in zicht is een besloten groep's pagina op facebook, waar iedereen die lid is foto's mag plaatsen of delen. De geplaatste items mogen alleen maar betrekking op Overschie hebben.
Vrijwilligerscafé Overschie
Eens per maand organiseert een groep vrijwilligers het Vrijwilligerscafé. Telkens bij een andere vrijwilligersorganisatie in de buurt op locatie. Het vrijwilligerscafé is drieledig: “Samen kletsen”, zodat de vrijwilligers informeel met elkaar in contact komen, kennis en informatie uitwisselen;“Samen serieus”, het onderdeel waarbij onderwerpen worden besproken die interessant zijn voor de vrijwilligers. Dit kan aan de hand van een thema of een workshop.
Werkgroep wereldsprookjes festival
Werkgroep wereldsprookjes festival Overschie is een bewonersinitiatief die bestaat uit diverse actieve bewoners uit Overschie. Elk jaar organiseren wij een bijzonder festival in Overschie voor jong en oud.